Εταιρεία

Εταιρεία

Η VINOLIO ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ  είναι μια καθαρά κρητική εταιρεία, με έδρα τα Χανιά, που την δημιουργήσαμε με σκοπό την καλλιέργεια, την τυποποίηση, την παραγωγή και τη διανομή αποκλειστικά, φυσικών, παραδοσιακών προϊόντων της κρητικής γης. Στην καρδιά των προιόντων της εταιρείας μας κυριαρχούν οι καρποί της ελιάς και του σταφυλιού. Για την καλλιέργεια αυτών των καρπών, η εταιρεία μας διαθέτει δικούς της ελαιώνες και αμπελώνες και συνεργάζεται με επίλεκτους τοπικούς καλλιεργητές – παραγωγούς. Στο ελαιουργείο, στο οξοποιείο και στο οινοποιείο που κατέχει η εταιρεία μας  γίνεται όλη η διαδικασία τυποποίησης των προϊόντων που παράγονται από την ελιά και το σταφύλι.

 

Όραμα

Η  εταιρεία μας αγκαλιάζει αυτό που κάνει με κρητική υπερηφάνεια γεγονός που μας καθιστά εταιρεία ανθρώπινη, αλλά ταυτόχρονα και δυναμική προς τη σύγχρονη πραγματικότητα. Διαθέτουμε υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και έχουμε όραμα:

  • Να προσφέρουμε στον άνθρωπο ό,τι πιο εκλεκτό παράγει η γόνιμη, κρητική γη.
  • Να δημιουργήσουμε προϊόντα με την αυθεντική, καθαρή αξία που τους έχει προσδώσει η φύση.
  • Να συμβάλλουμε στη μακροζωία του ανθρώπου, αξιοποιώντας με σεβασμό τους φυσικούς καρπούς που διαθέτει η γη μας.

 

Αξίες

Η εταιρεία μας  επιλέγει τους συνεργάτες της και το ανθρώπινο δυναμικό της με γνώμονα την τήρηση των αξιών που  μας διέπουν.

  • Σεβασμός και εκτίμηση για τη φύση και τους καρπούς της.
  • Κατανόηση της σπουδαιότητας του αυθεντικού χυμού των καρπών για την υγεία και τη διατροφή.
  • Καλλιέργεια της γης με απόλυτη συνείδηση στην πράξη, με ευχαρίστηση και αγάπη, στοιχεία που χρειάζονται τα φυτά και τα δέντρα για να αναπτυχθούν και να δώσουν στον τελικό καταναλωτή τα θρεπτκά και ωφέλημα συστατικά τους.
  • Επίγνωση, ότι στη γη μας φιλοξενούμε τους καρπούς της ζωής. Ελιά και Σταφύλι.